Selecteer een pagina

Wij helpen u voort om meer succes te boeken.

Lees het verhaal van Samedia en maak kennis met ons team

Ons verhaal

Sinds 2010 ontwerpt, vertaald, implementeert en begeleidt Samedia de identiteit van haar klanten. Een bijzondere identiteit valt op, springt eruit en draagt direct bij aan jouw succes.
We besteden daarom veel aandacht aan een unieke en opvallende uitstraling waarbij de beleving van de doelgroep voorop staat. Samedia is gespecialiseerd in merkbeleving, en anders dan anderen, werken wij niet alleen vanuit de vormgeving. Bij Samedia wordt de merkbeleving ook marketingtechnisch getoetst en draagt jouw huisstijl bij aan het commerciële succes.

 

Zodra wij aan uw project beginnen, vertellen wij jou een geheim. Wij kunnen niet toveren.
Dit lang bewaarde geheim moeten wij wel vertellen, omdat wij jou nodig hebben om bijzondere dingen te maken. Wij willen horen wat jouw visie, doelstellingen en beweegredenen zijn.

Wij vormen dat om naar een concept, een gevisualiseerde strategie. Zodra wij merken dat ons concept en strategie bij jou in de smaak valt, beginnen wij aan de definitieve vormgeving. Als wij het eindresultaat presenteren, geloof je toch weer dat wij kunnen toveren!

Ons kantoor

Wij bieden u advies, begeleiding, ontwerp, creatie, ontwikkeling en beheer onder één dak. Wij zijn operatief in de omgeving van Best, Boxtel, Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Weert, Geldrop, Helmond, Tilburg, Waalwijk, s-Hertogenbosch, Vught en Rosmalen, etc.

Wij leren je graag kennen. Kom daarom eens langs en maak persoonlijk kennis met ons team en onze werkwijze. We vertellen je over onze mogelijkheden en onderzoeken graag samen wat we voor jou kunnen betekenen. Ons kantoor biedt alle faciliteiten om dit ook te laten zien. U bent van harte welkom aan De Dieze 43A in Best.
Natuurlijk komen we ook graag bij jou op kantoor.

Samed

Vormgeving

“Het werk van Samed begint met te begrijpen wat uw visie is, welke doelstellingen u nastreeft. Samed visualiseert die visie, die doelstellingen. Op een manier die ervoor zorg draagt dat je opvalt. Opvalt tussen jouw concurrenten. Samed creëert, verbouwd, verbeterd en optimaliseert jouw onderscheidend vermogen in logo, huisstijl en online campagne.

Jean Louis

Marketing

Hoe gaan wij uw klant tot actie aanzetten, hoe vergroten wij het commerciële succes van uw inspanningen. Welke Internetstrategie past daarbij ? Dat zijn slechts een aantal van de vragen die u samen met Jean Louis bespreekt. Hij kan terug vallen op een jarenlange ervaring als marketeer en commercieel manager. Een gesprek met hem leidt gegarandeerd tot bijzondere inzichten waar u iets mee kunt.

Karleen

Sign

Raambelettering, logo op bedrijfswagens, spandoeken. Bijzonder effectieve reclame-uitingen op of rond uw eigen gebouw of auto. Nu alleen nog effectief inzetten om het onderscheidend vermogen naar voren te brengen. Met een jarenlange ervaring met SIGN opdrachten voor diverse opdrachtgevers heeft Karleen bewezen dat haar professionaliteit niet onder doet voor haar creativiteit.

Remco

Ontwikkeling

De vertaalslag van uw identiteit naar online media is het vakgebied van Remco. Hij draagt zorg dat het uitgewerkte concept met de onderliggende programmeercode, online net zo bijzonder wordt ervaren als offline. Met bestuurlijke informatica als achtergrond zijn er weinig broncodes die Remco niet tot in detail begrijpt, beheerst en verbeterd.

Nelson

Fotografie

Met oog voor detail verzorgt Nelson een compleet pakket aan fotografie. Dus alles wat u nodig heeft t.a.v. uw social media, website, drukwerk etc. Wij denken mee over de context waarin onze foto’s terecht komen, de aandacht die ze moeten trekken, de beleving die ze versterken. Het aansluiten bij sfeer en ‘tone of voice’ is waar wij ons door onderscheiden.

Snowie

Kantoorhond

Het werk van Snowie moet je ervaren om te begrijpen. Snowie’s takenpakket ? Ons te begrijpen, aan te voelen en te ondersteunen. Als één van de andere teamleden op zoek is naar inspiratie, of gedachten wil verzetten zal Snowie zich direct als vrijwilliger opwerpen. Snowie draagt zorg voor een inspirerend klimaat en de noodzakelijke afleiding.