Selecteer een pagina

Samedia is een vernieuwend reclamebureau in Best.

Van concepting en vormgeving tot succesvolle social media campagnes en drukwerk.

Concept

De eerste kennismaking met jouw bedrijf is cruciaal. Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Wij als creatieve reclamebureau helpen jou om de eerste indruk onvergetelijk te maken.

Hoe bijzonder ben je? Val je op tussen jouw concurrenten? Welke strategie spreekt jouw klanten aan?

Vormgeving

30% van onze hersencapaciteit wordt gebruikt voor visuele taken. Goed ontworpen communicatie is dus vele malen effectiever.

Wij visualiseren jouw visie en doelstellingen op een manier die opvalt. Laat ons alleen nog even weten hoe bijzonder je wilt worden.

Social Media

Facebook, Pinterest, Google +, YouTube en Twitter, een grootschalige media campagne kan overweldigend zijn, maar o zo belangrijk om op internet bijzonder succesvol te zijn.

Samedia organiseert, ontwerpt en geeft inhoud aan jouw campagnes en aanwezigheid op Social media.

Sign

Tevreden over jouw vormgeving ? Nu is het zaak om deze herkenbaar en uniform terug te laten komen op bijvoorbeeld uw gevel, bedrijfsauto, e-mail, bedrijfskleding, winkelpand, nieuwsbrief en borden.
Herhaling draagt bij aan uw herkenbaar-
heid en maakt uw uitstraling sterk. Help jouw klant te herinneren voor welk bijzonder bedrijf hij of zij heeft gekozen.

Drukwerk

Hoe vaak u ook gebruik maakt van e-mail, website en social media, blijft drukwerk noodzakelijk in uw bedrijfscommunicatie.
Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, menukaarten, posters en folders.

Samedia staat garant voor bijzonder hoogwaardig druk- en printwerk tegen de laagste prijzen.

Fotografie

Foto’s maken kan (bijna) iedereen. Foto’s bijzonder maken is waar Samedia zich onderscheid. Wij beheersen Adobe Photoshop en Lightroom als anderen het alfabet.
Door middel van professionele fotoapparatuur en computertechniek maken wij uw foto’s net zo bijzonder en onderscheidend als u.

Animatie

Een van de vele manieren die Samedia gebruikt in de ontwikkeling van een opvallende communicatiestrategie zijn video’s en animatie.
Niet alleen omdat uw klanten door een animatie of videoinformatie in een korte tijd zoveel duidelijk kunt maken. Sinds Google eigenaar van Youtube is geworden is een video ook onmisbaar om uw vindbaarheid op Internet te vergroten.

Website

Een website is onmisbaar in de communicatie naar klanten en vormt de basis van de vertaalslag van uw identiteit naar online media.

Samedia creëert unieke websites en webshops met 1 grote gemeenschappelijke eigenschap. U kunt hem zelf en zonder kosten onderhouden en aanpassen aan de actualiteit.